Manuela Imeraj


“Fike dritën” , cili mashkullnuk e ka dëgjuar këtë frazë në moment intimiteti. Një kërkim shpjegon se përse  femrat preferojnë të bëjnë seks në errësirë.

Do të jetë dëshira për më shumë passion apo dëshira për të mos u dukr? 35% e të intervistuarave  dëshiron të fshehë disa difektet sic und të jenë disa kile të tepërtan apo rrudhat. Duket se meshkujt nuk e kanë shumë problem. Ata janë të sigurtë në  vetvete dhe nuk kanë komplekse ttë mëdha përsa I përket trupit të tyre. Megjithatë përkëdhljet  apo qetësia e një përqafimi ëstë jë mënyrë shumë e mirë për të kursyer kaloriferët./albmirror.com/


Lexuar 1832 herë