Në çift

Manuela Imeraj


Një gjë të tillë e bënin gjyshet tona  duke kërkuar nëpër xhepat e xhaketave apo pantallonave dhe e bëjnë akoma sot,duke kontrolluar e-mailin,sms apo profilin në facebook. Kanë ndryshuar mjetet por qëlllimi mbetet I njëjti :“të gjesh prova për ndonjë tradhëti të mundshme”.

 
Manuela Imeraj


Një partner që tregon s etë do me gjeste të vogla , që të mban për dore, dhe kërkon përkëdhelitë tuaja  në vend që të ikë është një mashkull që nuk duhet lënë. Po ju mendoni se mashkulli që po dilni është I duhuri? Ne po ju bëjmë 10 pyetje nëqoftse për mënyrën se si sillet, nëqoftëse arrini t’ju përgjigjeni pozitivisht  atëherë ai është I duhuri.

 
Manuela Imeraj


Papritur ka nevojë absolute  për privatsi vendos pasëorde në kompjuter, fdhin kronologjinë dhe nuk ju le të afroheni tek kompjuteri I tij.

Zemërohet dhe hidhet në mbrojtje kur dikush e shqetëson kur është duke lundruar në internet.

 
Manuela Imeraj


Tensinet e përditshme, stresi, jeta në lëvizje janë të gjithë faktorë që mund të ndikojnë në qëndrueshmërinë në çift. Por mund të përfitojmë nga pushimet për të rigjetur një mënyrë për t’u afruar me partnerin.

 
Manuela Imeraj


Sot do t’ju tregojmë disa mënyra për t’i kërkuar të falur në mënyrë të sinqertë partnerit kur kemi bërë ndonjë gabim. Ja 5 fraza që funksionojnë më së mirë për të fituar faljen e partnerit

 
Manuela Imeraj


Sipas një studimi çiftet që flasin kur bëjnë dashuri janë ato që marrin kënaqësi më të madhe nga raporti. Përse ndodh kjo? Thjesht sepse komunikimi seksual garanton më pak  ankth gjatë raportit dhe jep më shumë siguri.

 
Manuela Imeraj


Është provuar shkencërisht se prezenca e babit në sallën e lindjes dhuron efekte pozitive si për nënën ashtu edhe për të porsalindurin. Doktor Dario Maestripieri I departamentit të zhvillimit njerëzor  ka pranuar se prania e babait në sallë gjatë lindjes të fëmijës  është shumë e rëndësishme për qëndrueshmërinë emotive të nënës.

 
Manuela Imeraj


Unë , ti, ne

Në një raport ekzistojnë 3 dimensionne të ndryshme: unë, ti dhe ne.në disa situata është e drejtë që të jetë dimensioni  I çiftit  “ne” por është erëndësishme  të mos lesh pas dore individualitetin unë dhe ti.